Velkomst

Hva med å servere noe sprudlende til gjestene idet de ankommer? Kanskje er det en stund siden siste matbit ble inntatt også? Vi serverer noe lett snacks, det være seg kanapeer, wraps, frukt eller lignende.

 

Mat

Dere velger selv mat fra vår meny. Eneste kriteriet er at alle velger samme meny. Vi tar selvsagt hensyn til spesialkost, og tar det som en selvfølge at disse blir varslet om med samme frist som det endelige gjesteantallet skal inn, syv dager før arrangementet.

 

Drikke

Hvor mye drikke skal serveres under maten? Det kan være vanskelig å beregne, men her blir vi enige på forhånd.

 

Dekorasjon, pynting og oppdekking

Vi dekker med hvite duker, servietter, levende lys, servise, bestikk og glass som standard.

Alt av bordkort, bordplaner, sanger, pynt, beskrivelser osv må leveres til oss innen museet stenger dagen før.

Vi kan tilby 3 forskjellige pyntepakker til bordet i tre forskjellige prisklasser. Bordkortholdere, løpere, blomster, vaser, lysholdere og lysestaker, lys, tøyservietter, serviettringer og forskjellig bordpynt.

Ønsker dere å bruke egen pynt og pynte selv, slipper dere til lokalet 1 time før selskapet starter. Skal vi pynte for dere med deres pynt, 500,- pr time.  

Vedrørende bruk av serpentiner/partypoppers eller lignende som brukes til saluttering/feiring, ute eller inne, skal dette avtales på forhånd. Ved bruk av dette uten avtale med oss vil det bli belastet på faktura kr 3000, for rydding/vasking/støvsuging/kosting.

 

Blomster

Vi kobler dere gjerne opp mot vår samarbeidspartner Drivstua, som hjelper til med alt av blomster.

 

Planlegging

Vi møtes i våre lokaler i god tid før arrangementet skal finne sted. Her ser vi på lokalet, drøfter ideer og tanker, menyer og drikke. Vi setter av en time til dette. Vi treffes også en gang like før den store dagen og avtaler de siste detaljene. Tidsforbruk utover det, vil bli fakturert, 550,- pr time. Korrespondanse på mail og telefon innen normal arbeidstid er inkludert.

 

Kjøreplan

Vi ønsker kjøreplan så detaljert som mulig, tenk gjerne gjennom dette før vårt første møte. Vi rigger bord, kakebord og gavebord etter avtalt bordoppsett. Vi ber også om at bordkort er sortert etter bordoppsett. I kjøreplanene ønsker vi detaljer om taler, evt bruk av projektor og lerret, pauser mellom retter osv. I takk for maten-talen er det f.eks veldig fint om at det informeres om at lokalet skal rigges om til kaffe og kaker, og etterhvert fest, så da passer det fint med en beinstrekk. Endelig kjøreplan ønsker vi å ha i hende senest 4 dager før arrangementet. 

 

Musikk

Dere stiller fritt til å ta med eget band, trubadur, DJ, Spotify eller hva det måtte være. Vi er behjelpelige til å formidle kontakter om det er ønskelig.

 

Fotograf

Vi er ikke profesjonelle fotografer, men vi kjenner noen. Ta kontakt om vi kan hjelpe dere med noe her, så får dere en samlet faktura. Vi har også en egen fotovegg, om dere vil leie det av oss.

Kaker

Ønsker dere at vi skal lage bryllupskaken, ordner vi det etter deres ønsker. Vil dere ha med kaker selv, kan dere selvfølgelig det, vi tar da et serveringstillegg på 50,- per person. Dette inkluderer håndtering av kaker, oppdekking, tallerkener, skjeer, kakespader, servietter, vasking og rydding av serviset. Kakene leveres samme morgen innen museets åpningstid, eller ved ankomst senere på dagen. Kakene er ferdig pyntet, og eskene og fatene kakene kommer i og på, er godt merket med navn. For pynting av uferdige kaker, 450,- pr kake. Gjester har ikke anledning til å benytte kjøkken for pynting av medbrakte kaker. Kaker innpakket i plast eller folie, løs kakepynt tar vi ikke ansvar for. Restauranten er i kontinuerlig drift og vi har derfor ikke mulighet til å oppbevare utstyr, pynt og kaker i lengre perioder. Dere må ta sikte på å ta med dere personlige eiendeler hjem ved selskapets slutt. Vi tar ikke ansvar for ting som blir liggende igjen over natten.

 

Nattmat

Ønsker dere mat utpå natten, kan vi stille med sodd, spekemat eller pølsebuffet.

 

Snacks

Om ønskelig kan vi sette snacks på bordene når kakene er ryddet bort, og gulvet er klart for en svingom.

 

Bar

Dere bestemmer selv om vi skal organisere baren med at hver gjest betaler selv, bruk av bonger, eller fri bar.

 

Ekstra oppdekking

Kommer det flere gjester til kaffe, eller dere ønsker at det dekkes opp på nytt, koster det 1000,- ekstra.

 

Lokaler

På dagtid er deler av lokalene en del av museumskafeen til Ringve museum, den vil være åpen for almuen frem til 1600, etter det har dere lokalene helt for dere selv.

 

Er dere 70 eller flere, betaler dere kun per kuvert. Minimum antall gjester er 70. Er dere færre, betaler dere en leiepris på 200,- per person opp mot 70. Eksempel: Er dere 50 gjester, betaler dere 200×20=4000,-

Etter midnatt og frem til skjenkestopp kl 0200, må vi ha en minimumsomsetning på 3000,- et eventuelt differanse vil bli fakturert som lokalleie. Alle må være ute av lokalet innen klokken 0230. Etter det blir det fakturert hver påbegynte halvtime det er gjester i selskapslokalet.

 

Reservasjon

Etter dere tar kontakt med oss, reserverer vi datoen. Reservasjonen blir gjort om til bestilling først når dere innbetaler et depositum på 7000. Denne summen blir trukket fra hovedregningen, så den er ikke en ekstra avgift, men en økonomisk forsikring.

Oppgjør

I etterkant av arrangementet kommer en faktura med 14 dagers forfall. Depositumet vil bli trukket fra på den fakturaen.

Taxi

Vi har direktebestilling på taxi.

Parkering

På Ringve har vi gratis parkering.

Buss

På Ringve går buss nr 3 og 4 forbi. Nærmeste holdeplass er Ringve Museum. Sjekk www.atb.no for rutetabell.